Revizie Opel

 

PRETURI INCEPAND DE LA 100 LEI !
PROGRAMARI LA NUMARUL DE TELEFON 0728.672.787 !
ORAR SERVICE
LUNI- VINERI – 8:30 – 18:30
SAMBATA– 8:30 – 14:00
DUMINICA INCHIS

A venit timpul sa faceti revizia masinii?

Veniti la Revizie Auto Service!

Revizia masinii este foarte importanta, pentru siguranta dumneavoastra si a celor din jur. Aceasta se face periodic si este o etapa peste care nu trebuie sa sariti. In service-ul nostru, veti gasi servicii prompte si de calitate!Printre operatiunile care se fac in timpul unei revizii se verifica urmatoarele: elementele de articulatie, nivelul si a starea tehnica a lichidelor de motor, starea sistemului de evacuare, starea anvelopelor si a stergatoarelor si functionarea corecta a sistemului de iluminare. In plus, se efectueaza inlocuirea filtrelor de ulei, de aer, de polen si de combustibil, impreuna cu schimbarea uleiului de motor.Reviziile de rutina pot prelungi viata autoturismului dumneavoastra, mai ales daca sunt facute corect. Daca va doriti ca masina sa functioneze in parametrii normali, pentru cat mai mult timp, trebuie sa va asigurati ca sunteti la zi cu revizia, pentru orice model de autoturism.

La noi va faceti revizia pentru masina la cel mai bun pret!

Fiind o verificare periodica atat de necesara, cel mai probabil, va doriti ca pretul reviziei sa fie unul avantajos. In acelasi timp, cei care se ocupa de acest serviciu trebuie sa va ofere calitate, profesionalism si seriozitate. La Revizie Auto Service, aveti parte de toate aceste lucruri, la cel mai bun pret! Se poate efectua revizia si cu piesele proprii, iar in acest caz, manopera va costa de la 150 RON, cu TVA inclus.

Revizia, un aspect esential pentru o buna functionare a masinii!

Cel mai important lucru pentru ca masina dumneavoastra sa functioneze asa cum trebuie este revizia auto!  Aceasta trebuie efectuata la un interval de timp regulat, intr-un service auto autorizat, in functie de tipul, marca si vechimea autoturismului. O revizie auto consta intr-o serie de verificari diverse, tinandu-se cont de nevoile fiecarei masini in parte. La noi, puteti beneficia de cel mai bun pret la reviziile auto, care incorporeaza manopera unui schimb de ambreiaj, manopera schimbului de distributie, igienizarea aerului conditionat, reparatii la toba de esapament, schimbarea placutelor de frana, schimbul de garnitura de chiloasa, a freonului auto si alte reparatii ce pot fi necesare in cazul unor defectiuni identificate in momentul in care se efectueaza revizia, inclusiv partea de service pentru roti. Nu este necesar sau obligatoriu ca toate aceaste proceduri sa fie efectuate in reprezentanta. Puteti apela la un service multimarca care ofera cele mai bune preturi la manopera reviziei auto pentru Opel, Bmw, Ford, Fiat, Renault si multe alte marci de masini. Principalul motiv pentru care orice sofer ar trebui sa efectueze periodic revizia masinii intr-un service autorizat este garantia unei manopere de calitate, cea mai buna oferta de pret de care puteti beneficia si o buna intretinere a masinii personale!