topautoservice.ro

Verificare aer conditionat auto

Preturi accesibile!

Programari si detalii la numarul de telefon:  0728.672.787!

Orar service
Luni – Vineri – 8:30 – 18:30
Sambata – 8:30 – 14:00
Duminica inchis

→ Vezi aici si restul interventiilor pe care le efectuam + preturile lor ←

 

indicatii traseu pe harta la RevizieAutoService

Verificati instalatia de aer conditionat la Revizie Auto Service!

Sistemul de climatizare si, implicit, aerul conditionat auto au nevoie, periodic, de verificari de rutina. Odata cu schimbarea anotimpului, mai ales, este recomandat sa acordati mare atentie si acestor componente ale masinii.Daca observati ca ceva nu este in regula cu sistemul de aer conditionat, veniti cu masina la Revizie Auto Service! Noi va oferim o gama variata de solutii pentru problemele legate de autoturism si de functionarea corecta a acestuia.

Orice defectiune, oricat de minora ar parea, va poate afecta confortul, dar si siguranta. Pentru a evita situatii mai grave, in momentul in care componentele masinii dumneavoastra dau semne ca trebuie verificate, apoi reparate sau inlocuite, nu riscati si veniti la service! In caz contrar, pot aparea defectiuni mult mai serioase si mai costisitoare.

Lasati specialistii sa se ocupe de verificarea instalatiei AC auto!

Nu va lasa automobilul pe mana unor amatori. In locul unei simple verificari sau in locul unei reparatii, riscati sa va supuneti masina unor probleme serioase, pe care, cel mai probabil, va va fi dificil sa le rezolvati. Cel mai indicat este sa apelati, de la inceput, la specialisti cu experienta, care va vor indruma catre cele mai bune alegeri. La Revizie Auto Service, vei gasi persoane bine pregatite, serioase si care vor da dovada de profesionalism inca din primele momente in care ne veti trece pragul.

In plus, serviciile pe care vi le oferim sunt de calitate si la preturi avantajoase. Va stam la dispozitie, pentru orice nelamurire sau problema legata de masina dumneavoastra, nu ezitati ne contactati!