Service auto FIAT

Aveti nevoie de o echipa de profesionisti pentru masina dumneavoastra Fiat? Alegeti excelenta serviciilor, alegeti Revizie Auto Service!

Orice sofer, fie la inceput de drum, fie cu o experienta vasta in parcurgerea a nenumarati kilometri are nevoie de un service de incredere la care sa apeleze cand autovehiculul nu mai functioneaza corespunzator.
Calitatea si promptitudinea sunt doar cateva calitati pe care le detine Revizie Auto Service, compania axandu-se pe realizarea unor interventii perfecte, indiferent de gravitatea problemei. Totodata, timpul scurt de diagnosticare si interventie reprezinta avantaje majore in fata competitiei. Echipa este compusa din specialisti experimentati care vor oferi nu doar solutii teoretice, ci si rezolvarea fizica a acestora.

Oferta de servicii Revizie Auto Service pentru automobilele Fiat

Sanatatea masinii dumneavoastra este foarte importanta, atat pentru pasagerii din ea, cat si pentru pietoni si alte autovehicule. Asigurati-va ca fiecare alegere pe care o faceti cu privire la ingrijirea masinii. Fiat se bazeaza pe principii solide, precum – calitatea serviciilor si a componentelor achizitionate, timpul de realizare al lucrarii, investitia financiara necesara. Alegand Revizie Auto Service, veti putea observa ce inseamna o echipa de mecanici si specilisti de top, atat prin perioada scurta de diagnosticare a automobilului, cat si prin profesionalismul general al intregii echipei. De la comunicarea pe care o au cu dumneavoastra si pana la tehnicile avansate folosite, aceasta companie ofera clientilor sai cele mai bune servicii, astfel incat orice problema auto sa fie identificata si rezolvata optim, intr-un timp cat mai scurt.

Nu ezitati ca pentru orice nelamurire sau curiozitate sa contactati un reprezentant al companiei folosind unul dintre numerele de telefon mentionate pe site sau formularul din categoria “Programari online” pentru a rezerva o zi si un interval orar in care sa veniti pentru o revizie, consultanta sau interventie.

ORAR SERVICE
LUNI- VINERI – 8:30 – 18:30
Intre 12 – 13 in fiecare zi este pauza de masa
SAMBATA– INCHIS
DUMINICA INCHIS
ADRESA
Soseaua Morarilor nr 2 – in spatele depozitului de materiale pentru mobilier Regency
SC CTG Auto Parts SRL

Soseaua Morarilor nr 2, sector 2 Bucuresti

RO30712884
J40/11015/2012
Bucuresti

IBAN RO30BACX 0000 0011 6667 3000

Banca Unicredit

locatie

    preloader