topautoservice.ro

Curatare aer conditionat auto

Preturi incepand de la 150 ron!

Programari la numarul de telefon:  0728.672.787!

Orar service
Luni – Vineri – 8:30 – 18:30
Sambata – 8:30 – 14:00
Duminica inchis

→ Vezi aici si restul interventiilor pe care le efectuam + preturile lor ←

 

indicatii traseu pe harta la RevizieAutoService

Cand este necesara curatarea instalatiei de climatizare auto?

Curatarea aerului conditionat al masininii se impune in situatiile in care, din cauza folosirii constante a sistemului, acesta nu mai poate face fata temperaturilor la care este setat. De aceea, necesitatea igienizarii climei auto apare inainte sau dupa sezonul de vara, daca doriti ca aerul conditionat sa functioneze la capacitate maxima. Un alt indiciu il reprezinta mirosul neplacut ce se degaja in interiorul autoturismului, cauzat de filtrul murdar si chiar infundat, in multe situatii.Pentru o igienizare completa a instalatiei ac, profesionistii din cadrul Revizie Auto Service folosesc cele mai eficiente metode de curatare, care vor face ca sistemul masinii dumneavoastra sa functioneze ca nou.

Beneficiile serviciilor de curatare a instalatiei ac pe care vi le oferim

In munca noastra, suntem ghidati de dorinta de a va pune la dispozitie cele mai noi si performante tehnologii cu care sa va ingrijim complet masina. Curatarea instalatiei de aer conditionat este realizata cu responsabilitatea si atentia la detalii cu care am obisnuit mii de clienti satisfacuti de-a lungul anilor.

Mecanicii profesionisti ce lucreaza in service-urile noastre vor avea grija ca toate piesele sistemului de climatizare auto ale masinii dumneavoastra sa fie dezinfectate si curatate in cel mai scurt timp.

Tot ce trebuie sa faceti este sa va programati, iar specialistii nostrii se vor ocupa imediat de orice problema a vehiculului.