Service auto BMW

Service-ul nostru multimarca este si service auto Bmw, cu o gama de servicii extinse!

Puteti fi sigur ca nu vom lasa automobilul dumneavoastra pe mana oricui. La Revizie Auto Service ii acordam masinii toata atentia de care are nevoie. Aici, mereu vom avea mereu timpul necesar pentru a analiza cu atentie fiecare amanunt legat de autoturismul dumneavoastra BMW. Suntem transparenti in ceea ce priveste verificarile si reparatiile necesare, oferindu-i fiecarui client toate informatiile legate de problemele pe care le prezinta autoturismul. In felul acesta, puteti avea incredere ca o echipa de oameni bine pregatiti au in grija masina dumneavoastra, indiferent de gravitatea defectiunilor.

Pentru a va asigura ca autoturismul este mereu intr-o buna forma, asiguram o intretinere corecta alaturi de specialisti competenti, in masura sa realizeze verificarile necesare si sa ii ofere masinii un diagnostic corect. Nu este nevoie sa va pierdeti timpul cautand piesele potrivite. La noi, veti beneficia de cele mai bune preturi pentru piesele originale necesare reparatiilor.

De ce este Revizie Auto Service service-ul auto BMW potrivit pentru dumneavoastra?

Suntem gata sa intervenim pentru a rezolva orice tip de problema a masinii, indiferent de natura ei. Fie ca este vorba de o reparatie complexa, o simpla revizie periodica sau alte interventii, automobilul va fi tratat cu seriozitate.

Autoturismul dumneavoastra marca BMW va avea parte de cele mai calitative servicii acolo unde este cunoscut bine, pana la cele mai mici detalii. Service-ul nostru va pune la dispozitie oameni calificati si experimentati in domeniu, pe fiecare marca de masina in parte.

ORAR SERVICE
LUNI- VINERI – 8:30 – 18:30
Intre 12 – 13 in fiecare zi este pauza de masa
SAMBATA– INCHIS
DUMINICA INCHIS
ADRESA
Soseaua Morarilor nr 2 – in spatele depozitului de materiale pentru mobilier Regency
SC CTG Auto Parts SRL

Soseaua Morarilor nr 2, sector 2 Bucuresti

RO30712884
J40/11015/2012
Bucuresti

IBAN RO30BACX 0000 0011 6667 3000

Banca Unicredit

Service Revizie Auto SERVICE - Locatie

    preloader