Service auto VOLKSWAGEN

Service Volkswagen – gama diversa de servicii pentru orice model de automobil

Automobilele marcii Volkswagen sunt unele dintre cele mai populare printre conducatorii auto romani, deoarece sunt disponibile in modele variate si au o fiabilitate deosebita. De asemenea, sunt potrivite pentru orice imprejurare si prezinta un raport calitate-pret favorabil. In plus, pot fi reparate cu usurinta la un service Volkswagen daca apar probleme de-a lungul folosirii lor. Asadar, orice persoana care are nevoie de reparatii, spre exemplu, la un service auto pentru Audi, Mercedes, BMW sau Ford, poate accesa site-ul nostru, revizieautoservice.ro, pentru a descoperi o gama diversa de servicii multimarca. Acestea pot fi efectuate in spatiul propriu din Bucuresti, aflat intr-o incinta generoasa, de peste 1500 de metri patrati.

Service VW – De ce sa apelezi la un service de calitate?

Service-ul auto multimarca este unul ce s-a remarcat prin lucrarile de calitate superioara pentru orice tip de automobil din clasa mica si medie. Serviciile oferite sunt la cel mai inalt standard, datorita dotarilor de top, prezente in cele 16 puncte de lucru individuale. Dintre acestea, 14 sunt pentru lucrari diverse, unul pentru geometrie computerizata si unul pentru revizia sistemului de franare. Totodata, datorita prezentei personalului calificat, cu experienta vasta in domeniu. Toate procedeele de interventie mecanica si electrica sunt autorizate RAR, iar reparatiile efectuate la service-ul auto autorizat Volkswagen sunt insotite si de o garantie de trei luni, lucru ce dovedeste calitatea lucrarilor efectuate.

Service VW – Tipuri de interventii disponibile

Masinile ce ajung in service-ul auto Volkswagen din Bucuresti pot trece printr-o gama diversa de interventii, precum: diagnoza computerizata care permite identificarea rapida a situatiei nedorite, orice tip de interventie mecanica (de exemplu inlocuirea lantului sau a curelei de distributie, schimbarea ambreiajului, a placutelor de frana, interventii la cutiile de viteza, reparatii ale sistemului de amortizare etc.) si reparatii ale instalatiei electrice. De asemenea, interventii la sistemul de franare si la sistemul de directie prin utilizarea standului special. Mai mult decat atat, in acest loc se poate face diagnoza sistemului in vederea obtinerii unei directii cat mai precise si se rezolva situatii de genul uzurii inegale a anvelopelor din cauza directiei imprecise. Pe langa aceste servicii, se adauga cele de vulcanizare si de intretinere a rotilor, chiar diagnoza si repararea sistemului de aer conditionat prin identificarea problemei, indepartarea ei si umplerea cu freon cu ajutorul unui dispozitiv special, ce nu permite pierderea gazului in atmosfera.

Volkswagen service auto in Bucuresti – Programeaza-te acum pentru o interventie rapida!

Pentru o programare la service-ul auto VW situat in Bucuresti, acceseaza site-ul nostru, revizieautoservice.ro, pentru a putea alege ziua interventiei. Alte modalitati de programare sunt cele clasice, prin intermediul numarului de telefon existent pe site, prin trimiterea unui e-mail catre adresa de contact sau chiar printr-o vizita directa la sediul nostru. Dupa ce a fost confirmata rezervarea, va ramane doar sa te prezinti la ora stabilita pentru a lasa automobilul. Rapiditatea interventiei este garantata de existenta a numeroase puncte de lucru, clientii avand posibilitatea chiar de a astepta finalizarea interventiei in sala special destinata lor sau sa asiste mecanicul. Optand pentru ultima varianta, vor avea posibilitatea de a observa intreaga procedura de aproape.

preloader