Service auto HYUNDAI

Cautati un Service Auto autorizat pentru automobile Hyundai? Programati-va chiar acum la Revizie Auto Service pentru servicii de cea mai inalta calitate! 

Functionarea in conditii optime a automobilului trebuie sa fie o prioritate, in mod special datorita faptului ca ea influenteaza direct siguranta si sanatatea dumneavoastra si a celor dragi. Daca sunteti in cautarea unui Service Auto autorizat pentru marca Hyundai puteti sa apelati cu incredere la serviciile complete oferite de Revizie Auto Service, beneficiind astfel de tot ajutorul de care aveti nevoie, indiferent de problema. Totodata, un aspect apreciat foarte mult de catre clientii companiei este timpul scurt de diagnosticare si solutionare al defectiunilor masinilor Hyundai.

Este Revizie Auto Service locul potrivit pentru masina dumneavoastra Hyundai? 

Da, fara nicio indoiala! Apeland la ajutorul echipei acestui service auto acreditat veti beneficia de cea mai buna ingrijire pentru automobilul dumneavoastra intr-un timp mult mai scurt decat ati crede! Tot ce trebuie sa faceti este sa consultati calendarul din sectiunea “Programari Online”, contactand un reprezentant fie telefonic, fie online, pe mail sau cu ajutorul formularului special.

Revizie Auto Service este locul perfect unde veti putea beneficia de o gama de servicii complete pentru reparatiile masinilor Hyundai, fiecare angajat al companiei fiind pregatit sa puna un diagnostic si sa rezolve orice problema pe care automobilele acestei marci o au. Nu ezitati sa intrebati orice nelamurire pe care o aveti, castigand timp pretios pentru activitatile importante de zi cu zi, in timp ce nu neglijati sanatatea autovehiculului dumneavoastra!

ORAR SERVICE
LUNI- VINERI – 8:30 – 18:30
Intre 12 – 13 in fiecare zi este pauza de masa
SAMBATA– INCHIS
DUMINICA INCHIS
ADRESA
Soseaua Morarilor nr 2 – in spatele depozitului de materiale pentru mobilier Regency
SC CTG Auto Parts SRL

Soseaua Morarilor nr 2, sector 2 Bucuresti

RO30712884
J40/11015/2012
Bucuresti

IBAN RO30BACX 0000 0011 6667 3000

Banca Unicredit

Service Revizie Auto SERVICE - Locatie

    preloader