Service Auto ALFA ROMEO

Operatiuni complexe de intretinere si reparare in service pentru Alfa Romeo

Va doriti o intretinere profesionala a masinii, fara sa investiti o multime de bani? De multe ori, cheltuielile alocate verificarilor periodice si reviziei autoturismului pot deveni o povara. Revizie Auto Service va pune la dispozitie un atelier tehnic, echipat conform celor mai noi standarde, alaturi de o echipa de specialisti calificati in domeniu, pentru a va oferi cele mai bune servicii intr-un timp cat mai scurt.

Reviziile tehnice periodice sunt la fel de importante precum operatiunile cele mai complexe de reparare a masinii, iar noi suntem mai mult decat pregatiti sa raspundem chiar si celor mai exigente criterii legate de calitatea lucrarilor. Daca detineti o masina marca Alfa Romeo, probabil sunteti deja familiarizat atat cu calitatile ei, cat si cu lista de defectiuni frecvente, ca in cazul fiecarei marci in parte. In acest caz, pot aparea probleme la nivelul placutelor de frana, se poate defecta repede sistemul de directie si exista riscul aparitiei unor probleme la nivelul sistemului electric.

Alfa Romeo este o masina indragita de multi soferi, fiind o marca italiana cu prestigiu, ce reuseste sa isi pastreze valoarea. Cu toate acestea, in timp, apar diverse defectiuni si sensibilitati ce necesita o atentie sporita si, pentru a le preveni, este necesara o intretinere corecta a autoturismului. La noi, intretinerea masinii dumneavoastra nu va mai fi o povara, nici atunci cand numeroasele defectiuni comune incep sa apara, nici atunci cand este timpul pentru o verificare generala periodica.

Revizie Auto Service efectueaza verificari, diagnosticari si reparatii pentru Alfa Romeo, la cele mai bune preturi!

Va doriti ca masina dumneavoastra sa fie intretinuta in cel mai bun mod? La noi veti gasi servicii de reparatii la cea mai inalta calitate, efectuate cu promptitudine de specialisti cu experienta in domeniu. Feedback-ul pozitiv din partea clientilor nu este deloc o surpriza pentru noi. Acestia se arata mereu multumiti de calitatea serviciilor si revin intotdeauna pentru a continua intretinerea regulata a autovehiculului, beneficiind de expertiza echipei noastre de specialisti.

ORAR SERVICE
LUNI- VINERI – 8:30 – 18:30
Intre 12 – 13 in fiecare zi este pauza de masa
SAMBATA– INCHIS
DUMINICA INCHIS
ADRESA
Soseaua Morarilor nr 2 – in spatele depozitului de materiale pentru mobilier Regency
SC CTG Auto Parts SRL

Soseaua Morarilor nr 2, sector 2 Bucuresti

RO30712884
J40/11015/2012
Bucuresti

IBAN RO30BACX 0000 0011 6667 3000

Banca Unicredit

Service Revizie Auto SERVICE - Locatie

    preloader