Service auto CHEVROLET

De ce sa alegeti service-ul auto pentru Chevrolet de la Revizie Auto Service?

Daca va doriti ca automobilul dumneavoastra sa beneficieze de cea mai buna ingrijire, asigurandu-va ca functioneaza la capacitate maxima. Nu ezitati sa faceti chiar acum o programare la acest service, pentru orice model sau serie de Chevrolet! Veti beneficia de expertiza unor profesionisti acreditati, pregatiti constant cu ajutorul training-urilor de top, sfaturile acestor bazandu-se nu doar pe teorie, ci si pe experienta dobandita de-a lungul anilor. Totodata, produsele de o calitate superioara folosite sunt insotite de un certificat de garantie.

Indiferent de problema pe care o intampinati, la Revizie Auto Service va veti putea bucura de o diagnosticare rapida, dar si de o solutionare eficienta, care nu va necesita o alta interventie in viitorul apropiat. Desi calitatea serviciilor si a produselor este de top, preturile sunt accesibile oricarui buzunar, acest aspect fiind valabil pentru orice tip de manopera.

Servicii si beneficii oferite de Revizie Auto Service clientilor sai pentru automobilele Chevrolet!

Unul dintre principalele avantaje pe care clientii l-au apreciat foarte mult de-a lungul anilor, este profesionalismul. Fie ca este cazul unei masini marca Chevrolet sau a unui alt brand, reprezentantii si mecanici acestui service auto vor oferi o atentie sporita detaliilor, asigurandu-se ca rezultatele finale sunt cel putin pe masura asteptarilor. Gama serviciilor este vasta, astfel incat nu este nevoie sa apelati la o reprezentanta pentru a va rezolva situatiile neplacute. Avantajele noastre sunt numeroase, printre acestea numarandu-se timpul scurt de diagnosticare si solutionare, dar si costurile scazute.

Personalul calificat este pregatit pentru a face atat verificari de rutina, periodice, cat si pentru a realiza lucrari si proiecte complexe, avand capacitatea de a face fata oricarei provocari pe care o intampina. Scapati de grijile care va impiedica sa va bucurati de sofat, apeland oricand este nevoie, la Revizie Auto Service pentru Chevrolet-ul dumneavoastra, convingandu-va de calitatea serviciilor oferite!

ORAR SERVICE
LUNI- VINERI – 8:30 – 18:30
Intre 12 – 13 in fiecare zi este pauza de masa
SAMBATA– INCHIS
DUMINICA INCHIS
ADRESA
Soseaua Morarilor nr 2 – in spatele depozitului de materiale pentru mobilier Regency
SC CTG Auto Parts SRL

Soseaua Morarilor nr 2, sector 2 Bucuresti

RO30712884
J40/11015/2012
Bucuresti

IBAN RO30BACX 0000 0011 6667 3000

Banca Unicredit

locatie

    preloader