Service auto CHRYSLER

Este Revizie Auto Service raspunsul pentru orice problema a automobilului dumneavoastra Chrysler?

Va doriti sa beneficiati de expertiza unor profesionisti de top? Aveti nevoie de un service auto de incredere, care sa aiba servicii complete, fara a fi nevoit, insa, sa faceti investitii mult prea mari? Revizie Auto Service este cea mai buna alegere pentru ingrijirea corespunzatoare a automobilului dumneavoastra, atat pentru modelele de Chrysler, cat si pentru foarte multe alte marci auto. Oferind nu doar o diagnosticare rapida, cat si solutii eficiente, echipa acestui service este ideala atat pentru reviziile periodice, cat si pentru situatiile si problemele complexe, care necesita foarte multa atentie asupra detaliilor, simptomelor si reactiilor din partea componentelor.

Orice masina are nevoie de o ingrijire corespunzatoare pentru a putea functiona in parametrii sai optimi, avand componente care necesita periodic o verificare de rutina, ori chiar o inlocuire. Deseori, reprezentantele marcilor au servicii foarte scumpe, fara a presta insa, mereu, in conformitatea raportului pret-calitate. Revizie Auto Service se diferentiaza de acestea nu doar prin profesionalism si prestanta la o calitate de top a serviciilor, ci si prin timpul scurt de efectuare a unei interventii si prin produsele de top folosite.

De ce sa alegeti Revizie Auto Service pentru a avea grija de “viata” Chrysler-ului dumneavoastra?

Fiecare piesa comandata de catre specialistii nostri este insotita de un certificat de garantie propriu, iar lucrarile, indiferent de complexitatea, durata sau pretul pe care il au, vor avea o factura emisa pe loc. Totodata, fiecare angajat este pregatit constant pentru a-si depasi limitele si a invata ultimele noutati din industrie, astfel incat expertiza sa nu se bazeze doar pe vasta experienta personala, ci si pe cunostintele dobandite in timpul cursurilor acreditate si a workshop-urilor.

Revizie Auto Service ofera fiecarui client, indiferent de serviciile pe care masina sa le necesita, aceeasi atentie si calitate de top, insa, la preturi mult mai mici, comparativ cu alte service-uri. Datorita parteneriatelor pe care le-a dobandit prin seriozitate si profesionalism, produsele, piesele si componentele folosite in realizarea lucrarilor sunt printre cele mai bune de pe piata, atat din tara, cat si din strainatate.

ORAR SERVICE
LUNI- VINERI – 8:30 – 18:30
Intre 12 – 13 in fiecare zi este pauza de masa
SAMBATA– INCHIS
DUMINICA INCHIS
ADRESA
Soseaua Morarilor nr 2 – in spatele depozitului de materiale pentru mobilier Regency
SC CTG Auto Parts SRL

Soseaua Morarilor nr 2, sector 2 Bucuresti

RO30712884
J40/11015/2012
Bucuresti

IBAN RO30BACX 0000 0011 6667 3000

Banca Unicredit

locatie

    preloader