Service auto CITROEN

Cautati un service acreditat pentru Citroen-ul dumneavoastra?

Masina dumneavoastra Citroen are nevoie de o ingrijire aparte, astfel incat sa functioneze in conditii optime, pentru a va putea oferi protectie si siguranta de-a lungul drumurilor parcurse, indiferent de distantele sau terenul pe care il intampina. Alegand Revizie Auto Service veti constata ca ati luat cea mai buna decizie, deoarece profesionistii nostri sunt pregatiti pentru a oferi servicii de cea mai inalta calitate, indiferent de seria, modelul sau marca automobilului pe care il au in grija, indiferent de serviciul care le este solicitat. Fie ca este vorba despre constatarea unei probleme ori de solutionarea sa, fie ca este vorba despre interventii simple sau complexe, echipa Revizie Auto Service este capabila sa depaseasca orice asteptare!

Preturile accesibile nu influenteaza calitatea si profesionalismul ce caracterizeaza acest service auto, ci reprezinta un avantaj fata de concurenta, alaturi de produsele de top si gama vasta de marci pe care echipa Revizie Auto Service o poate ingriji, verificand aproape orice model si serie, diagnosticand rapid si reparand intr-un timp record!

Cand si cum se poate apela la serviciile Revizie Auto Service, pentru masina ta Citroen?

Daca doriti sa beneficiati de expertiza unor profesionisti de top, nu ezitati sa programati, fie online, fie telefonic, o vizita la service-ul nostru pentru a va asigura ca starea masinii este perfecta, ori pentru a rezolva o problema ce va poate afecta bunastarea in timp.

Desi prestarea serviciilor este din punct de vedere calitativ asemanatoare cu cea a reprezentantelor, atat timpul de rezolvare, cat si costul, sunt considerabil reduse. Feedback-ul clientilor nostri este una dintre dovezile care stau la baza ascensiunii Revizie Auto Service, insa daca doriti sa va convingeti singur, nu ezitati sa veniti cu Citroen-ul dumneavoastra la o verificare de rutina!

ORAR SERVICE
LUNI- VINERI – 8:30 – 18:30
Intre 12 – 13 in fiecare zi este pauza de masa
SAMBATA– INCHIS
DUMINICA INCHIS
ADRESA
Soseaua Morarilor nr 2 – in spatele depozitului de materiale pentru mobilier Regency
SC CTG Auto Parts SRL

Soseaua Morarilor nr 2, sector 2 Bucuresti

RO30712884
J40/11015/2012
Bucuresti

IBAN RO30BACX 0000 0011 6667 3000

Banca Unicredit

Service Revizie Auto SERVICE - Locatie

    preloader