Despre noi

BINE ATI VENIT!

Service-ul Revizie AUTO, a venit ca o continuare fireasca a lantului de magazine on-line sub titulatura „Revizie”. Totul a inceput acum 11 ani prin aparitia pe piata a doua site-uri care vindeau produse originale GM la preturi decente www.RevizieOPEL.ro si www.RevizieChevrolet.ro.

Site-urile care contineau cateva zeci de repere au venit in intampinarea tot mai mare a cererii de produse originale si au ajuns in cativa ani sa contina cateva mii de piese auto marea majoritate originale GM.

Pe parcurs seria de magazine on-line a crescut. A venit www.Revizie-Piese-Auto.ro un site generalist dedicat tuturor marcilor auto. A fost urmat un an mai tarziu de intrarea pe gama VW cu seria www.RevizieSkoda.ro , www.RevizieSeat.ro , www.RevizieAudi.ro , www.RevizieVolkswagen.ro. Acum toate sunt unite sub site-ul www.RaoAuto.ro. Ne-am extins, iar acum ne facem simtita prezenta online si prin intermediul site-urilor mustanggarage.ro si revizieautoservice.ro si reviziemoto.ro.

O data cu cresterea magazinelor a fost necesara atragerea in cadrul firmei a unui personal competent dornic sa faca parte dintr-o afacere in plina dezvoltare si care este pregatit sa va ofere cele mai bune servicii posibile in domeniul auto.

Service-ul deschis in luna mai anul 2013 vine echipat la standardele actuale. Suntem situati intr-o fosta platforma industriala – fosta fabrica FRB – unde ocupam in acest moment o hala de peste 1500 m2.

14 elevatoare dintre care 6 cu o capacitate de ridicare de 4 tone , o statie completa de vulcanizare si echilibrare roti , trei aparate profesionale de incarcare freon si diagnosticare instalatie AC, standuri de frana si geometrie computerizata, cele mai noi programe de testare si diagnosticare computerizata toate operate de personal calificat va stau la dispozitie 6 zile din 7 pentru a va rezolva cele mai complexe probleme care pot aparea la masina dvs.

Service-ul beneficiaza de autorizare RAR si poate presta toate opratiunile de mecanica si electrica auto autorizate de legile si reglementarile in vigoare. Garantia lucrarilor efectuate in service-ul nostru este de 3 luni calendaristice de la data efectuarii.

Zona speciala de asteptare clienti permite vizualizarea permanenta a interventiilor care se efectueaza asupra masinii iar daca doriti puteti sta in permanenta alaturi de masina dvs pe toata durata reparatiilor.

Va asteptam sa ne testati si speram ca vom fi la inaltimea asteptarilor dvs.

Programari service0728 672 787

preloader