Service auto FORD

Sunteti in cautarea unui service auto care se ocupa de Reparatii Ford? Iata de ce sa alegeti Revizie Auto Service!

Orice sofer pune pe primul plan siguranta sa si pe cea a pasagerilor sai, fara a neglija insa ceilalti participanti la trafic. Daca doriti sa beneficiati de cele mai bune servicii din partea unui service auto, alegeti Revizie Auto Service si veti avea parte de cea mai buna consultanta, dar si de o manopera calitativa.
Printre cele mai apreciate aspecte trebuie mentionat timpul scurt de diagnosticare si interventie asupra problemei pe care masina dumneavoastra Ford o intampina. Totodata, echipa de profesionisti a acestui service auto autorizat va tine constant legatura cu dumneavoastra, tinandu-va la curent cu intregul proces de reparatie.

Cum sa identificati defectiunile masinii dumneavoastra Ford? Ingrijire auto de top doar la Revizie Auto Service!

Datorita unor factori variabili, automobilul se poate defecta in timp, fiecare componenta care nu mai functioneaza in parametrii optimi prezentand anumite simptome specifice. Un sofer responsabil trebuie sa observe si sa tina o evidenta a acestora, apeland la serviciile unui service acreditat precum Revizie Auto Service, ori de cate ori masina Ford nu mai da randamentul obisnuit.
Amanarea unei vizite la service poate conduce la complicatii ce au urmari grave, implicandu-se nu doar probleme mai complexe, ci riscuri si costuri care ar putea sa fie evitate. La Revizie Auto Service se regaseste o gama extinsa de servicii la preturi accesibile, ofertele disponibile fiind adaptate in functie de situatie pe care o are automobilul fiecarui client. Preveniti situatiile neplacute din trafic apeland la un service autorizat pentru rezolvarea timpurie a problemelor ce pot aparea la masina dumneavoastra Ford, contactand o echipa de profesionisti pentru fiecare revizie!

ORAR SERVICE
LUNI- VINERI – 8:30 – 18:30
Intre 12 – 13 in fiecare zi este pauza de masa
SAMBATA– INCHIS
DUMINICA INCHIS
ADRESA
Soseaua Morarilor nr 2 – in spatele depozitului de materiale pentru mobilier Regency
SC CTG Auto Parts SRL

Soseaua Morarilor nr 2, sector 2 Bucuresti

RO30712884
J40/11015/2012
Bucuresti

IBAN RO30BACX 0000 0011 6667 3000

Banca Unicredit

Service Revizie Auto SERVICE - Locatie

    preloader