Service auto FORD

Service FORD - servicii complete pentru interventii diverse

Automobilele marcii Ford sunt preferate de multi romani, pentru ca ofera un raport calitate-pret exceptional, sunt disponibile intr-o varietate de modele, pe piata existand atat automobile, cat si masini auto utilitare, si pentru ca interventiile in eventualitatea unor defectiuni pot fi realizate cu usurinta. Un loc in care o astfel de interventie poate fi realizata rapid, la preturi corecte si la o calitate ireprosabila este revizieautoservice.ro, un atelier de tip multimarca, unde pot fi facute reparatii pentru o gama diversa de marci auto. Cine are nevoie de un service auto Renault, Opel, Hyundai, Citroen, etc. poate sa apeleze la serviciile oferite de angajatii firmei, intr-o incinta de peste 1500 metri patrati, aflata in Bucuresti.

Ford Service - interventii ce pot fi realizate in puncte de lucru diverse

Proprietarii de masini Ford pot apela la serviciile oferite de aceasta firma intr-o varietate de situatii. Dintre acestea se evidentiaza interventiile mecanice, cele la instalatia electrica, la sistemul de franare si la cel de directie. Toate interventiile sunt exacte, deoarece inainte de a se trece la reparatiile propriu-zise se realizeaza o diagnoza computerizata, ce utilizeaza cele mai noi tipuri de aparatura ce identifica precis problema. Sunt disponibile si standuri specializate, cum ar fi cele de geometrie computerizata, ce permite obtinerea unei directii precise si elimina problema uzurii inegale a anvelopelor. Nu trebuie uitata nici posibilitatea intretinerii si reparatiei sistemului de climatizare, fiind disponibile aparate speciale, de ultima generatie, pentru diagnoza si reincarcarea sistemului de aer conditionat.

Service Ford Bucuresti - avantajele apelarii la servicii de calitate

Clientii care apeleaza la revizieautoservice.ro au la dispozitie o echipa formata din mecanici calificati, cu experienta indelungata in reparatia tuturor marcilor de automobile si care dispun de unelte si aparatura diversa, calitate superioara. Rapiditatea lucrarii este garantata de prezenta a saisprezece puncte de lucru individuale, ce se prezinta sub forma a paisprezece standuri pentru reparatii diverse, dotate cu elevatoare de mare putere (sase dintre acestea au capacitate de ridicare de patru tone, putandu-se astfel utiliza si pentru SUV sau dube mici). La acestea se adauga un stand special pentru geometrie computerizata si unul pentru frane, vulcanizare si echilibrare roti. Lucrarile primesc automat o garantie de trei luni calendaristice de la data incheierii lor, ceea ce reprezinta o garantie a seriozitatii specialistilor service-ului, lucru dovedit si de autorizarea RAR a tuturor operatiunilor de mecanica si de electrica auto.

Service autorizat Ford - programare rapida si usoara, in diferite moduri

Persoanele care doresc sa faca o revizie a automobilului FORD sau care observa o defectiune la diversele sisteme ale acestuia, pot programa cu usurinta o interventie, fie telefonic, la numarul de pe site, fie online, prin intermediul platformei sau al e-mail-ului sau chiar direct printr-o vizita la sediul din Bucuresti. Pe toata perioada reparatiei proprietarii pot observa lucrarile dintr-o zona special amenajata sau pot asista mecanicul pentru a fi siguri de calitatea serviciilor oferite.

ORAR SERVICE
LUNI- VINERI – 8:30 – 18:30
Intre 12 – 13 in fiecare zi este pauza de masa
SAMBATA– INCHIS
DUMINICA INCHIS
ADRESA
Soseaua Morarilor nr 2 – in spatele depozitului de materiale pentru mobilier Regency
SC CTG Auto Parts SRL

Soseaua Morarilor nr 2, sector 2 Bucuresti

RO30712884
J40/11015/2012
Bucuresti

IBAN RO30BACX 0000 0011 6667 3000

Banca Unicredit

Service Revizie Auto SERVICE - Locatie

    preloader