Service auto AUDI

Service auto Audi, fara sa vizitezi reprezentanta!

Costurile intretinerii si reparatiilor masinii in reprezentanta sunt foarte ridicate. In service-ul nostru auto dispunem de un personal calificat pentru a efectua verificari si lucrari de orice tip, dedicate marcii de masini Audi. Noi, intreaga echipa Revizie Auto Service, asiguram calitatea serviciilor si o intretinere minutioasa a automobilului dumneavoastra. Venim in intampinarea clientilor nostri cu oferte de pret accesibile si cu un set complet de manopere pentru orice model de masina marca Audi. In service-ul nostru colaboram cu o serie de importatori de incredere pentru piese auto, astfel incat sa oferim cele mai bune rezultate. Totodata, specialistii nostri beneficiaza de un training constant, pentru o continua perfectionare, in scopul multumirii fiecarui client in parte.

Nu trebuie sa alocati un buget colosal verificarilor periodice, de rutina sau reparatiilor de regula costisitoare, apeland la reprezentantele marcilor auto. Revizie Auto Service efectueaza orice tip de lucrare, acoperind o gama complexa de servicii, la preturi foarte acceptabile fata de concurenta de pe piata, gasind solutii optime ale problemelor autoturismului, la standarde ridicate de calitate si profesionalism. Orice fel de problema, indiferent de gradul ei de dificultate, reprezinta o provocare ce ne determina sa fim mereu mai buni in ceea ce facem, sa gasim cele mai potrivite solutii pentru a remedia problema.

Cauti un service auto Audi pentru masina ta? La noi beneficiezi de competenta!

In urma unui diagnostic, inainte de a incepe procesul de derulare al lucrarilor, clientii nostri beneficiaza de o serie de explicatii tehnice exacte, avand in vedere probleme actuale aparute, dar si complicatiile ce pot surveni pe viitor. Oferim numai servicii autorizate si functionam intr-un sistem corect, conform legislatiei. Asadar, se emite factura pentru fiecare lucrare in parte, piesele beneficiind de garantie, suportul tehnic fiind constant. Va puteti programa online oricand pentru o verificare a masinii marca Audi in service-ul nostru autorizat, fara sa fiti nevoit sa va deplasati pana la o reprezentanta, unde preturile lucrarilor sunt apreciate ca fiind foarte mari. La noi, costurile pentru mentenanta sunt mici, ceea ce va face ca intretinerea masinii dumneavoastra sa nu va lase o lacuna in portofel, fara a se face rabat la calitate. Service-ul nostru multimarca este pregatit sa infrunte orice provocare.

ORAR SERVICE
LUNI- VINERI – 8:30 – 18:30
Intre 12 – 13 in fiecare zi este pauza de masa
SAMBATA– INCHIS
DUMINICA INCHIS
ADRESA
Soseaua Morarilor nr 2 – in spatele depozitului de materiale pentru mobilier Regency
SC CTG Auto Parts SRL

Soseaua Morarilor nr 2, sector 2 Bucuresti

RO30712884
J40/11015/2012
Bucuresti

IBAN RO30BACX 0000 0011 6667 3000

Banca Unicredit

Service Revizie Auto SERVICE - Locatie

    preloader