Service auto DACIA

  Aveti nevoie de un Service Auto Dacia? Iata de ce sa alegeti Revizie AutoService!

  Orice sofer trebuie sa puna accentul pe calitate atunci cand este nevoie de o interventie asupra automobilului sau, asigurandu-se astfel ca masina este perfect functionala pentru o perioada indelungata. Apeland la ajutorul unor profesionisti precum echipa Revizie Auto Service, veti avea garantia unor interventii complexe, complete si rapide, putandu-va bucura de masina dumneavoastra, fara sa va faceti griji cu privire la buna sa functionare, ori la confortul pe care il ofera.

  Indiferent de durata drumurilor si calatoriilor facute cu autovehiculul, indiferent cat de des si cat de mult este folosita masina dumneavoastra, ea are nevoie de o vizita periodica la un Service Auto Dacia, unde sa beneficieze de cea mai buna ingrijire, pentru a putea functiona in continuare la capacitate maxima. Conditiile optime de ingrijire ale acesteia sunt esentiale, asa ca, nu amanati un control atunci cand sesizati aparitia unui comportament ciudat, ori atunci cand auziti sunete noi sau simtiti mirosuri necunoscute.Toate acestea pot fi simptomele unei defectiuni care va poate pune viata in pericol atat dumneavoastra si celor dragi, cat si a altor soferi sau pietoni.

  De ce sa apelati la Revizie AutoService pentru automobilul dumneavoastra, marca Dacia?

  Daca va doriti servicii de cea mai inalta calitate, realizate intr-un timp cat mai scurt, folosindu-se de tehnologie moderna, echipa specialistilor de la Revizie AutoService va sta la dispozitie ori de cate ori este nevoie. Printre cele mai apreciate valori ale companiei se numara atat calitatea inalta serviciilor, cat si timpul scurt de diagnosticare si solutionare al problemelor, indiferent de natura acestora. Nu ezitati sa va faceti chiar acum o programare telefonica sau online la Revizie Auto-Service pentru o verificare completa a automobilului dumneavoastra marca Dacia!

  ORAR SERVICE
  LUNI- VINERI – 8:30 – 18:30
  Intre 12 – 13 in fiecare zi este pauza de masa
  SAMBATA– INCHIS
  DUMINICA INCHIS
  ADRESA
  Soseaua Morarilor nr 2 – in spatele depozitului de materiale pentru mobilier Regency
  SC CTG Auto Parts SRL

  Soseaua Morarilor nr 2, sector 2 Bucuresti

  RO30712884
  J40/11015/2012
  Bucuresti

  IBAN RO30BACX 0000 0011 6667 3000

  Banca Unicredit

  Service Revizie Auto SERVICE - Locatie

   preloader