Service auto HONDA

  Este Revizie Auto Service locul unde Honda dumneavoastra se va “insanatosi”? Aflati de ce acesta este Service-ul auto acreditat ideal! 

  Un sofer responsabil va avea mereu pe lista prioritatilor sale sanatatea automobilului sau, incercand sa gaseasca cele mai bune solutii pentru ea. Daca sunteti in cautarea unui service auto acreditat, specializat in repararea masinilor Honda, Revizie Auto Service este locul ideal pentru solutionarea oricarei probleme pe care o aveti la nivel tehnic. Apeland la ajutorul echipei de profesionisti pe care o are aceasta companie, in cel mai scurt timp posibil veti putea sa conduceti iar automobilul dumneavoastra, fara sa mai intampinati dificultati sau probleme.

  Este foarte important sa nu amanati consulatrea unui specialist atunci cand autovehiculul incepe sa prezinte simptome ale defectarii anumitor componente. Indiferent de gravitatea pe care o are problema initiala, situatia se poate agrava, deoarecee intregul sistem al masinii se va suprasolicita la intervale din ce in ce mai scurte.

   

  Care sunt principalele avantaje ale clientilor care isi repara Honda la Revizie Auto Service?

  Cand alegeti un service acreditat trebuie sa aveti in vedere mai multe aspecte, precum timpul de diagnosticare si solutionare al problemei, calitatea serviciilor oferite si gama vasta a acestora. Totodata, costul si localizarea service-ului auto autorizat fata de

  locuinta sau serviciul dumneavoastra nu trebuie sa fie neglijate, ci, din contra, sa fie un criteriu de alegere! Revizie AutoService este locul ideal in care masina dumneavoastra Honda sa primeasca cea mai buna ingrijire, pe baza experientei vaste din domeniu a echipei de mecanici profesionisti.

  Programarea se poate face atat telefonic, cat si online, avand la dispozitie un program de lucru flexibil. Inainte de a suna, de a da mail sau de a completa formularul de contact, este ideal sa consultati calendarul tip agenda pentru a vedea cand si la ce ora ati putea sa va programati. 

  ORAR SERVICE
  LUNI- VINERI – 8:30 – 18:30
  Intre 12 – 13 in fiecare zi este pauza de masa
  SAMBATA– INCHIS
  DUMINICA INCHIS
  ADRESA
  Soseaua Morarilor nr 2 – in spatele depozitului de materiale pentru mobilier Regency
  SC CTG Auto Parts SRL

  Soseaua Morarilor nr 2, sector 2 Bucuresti

  RO30712884
  J40/11015/2012
  Bucuresti

  IBAN RO30BACX 0000 0011 6667 3000

  Banca Unicredit

  Service Revizie Auto SERVICE - Locatie

   preloader