Service auto DAEWOO

  Cautati un Service Auto pentru Daewoo? Iata care sunt serviciile si beneficiile oferite de Revizie AutoService!

  Clientii firmei sunt mereu pe primul loc, avand parte de servicii de cea mai inalta calitate si de consultanta din partea unor profesionisti de top. Indiferent de problema pe care o are automobilul dumneavoastra, printr-o simpla si rapida verificare pentru mentenanta, veti primi un diagnostic al masinii, dar si cel putin o solutie pentru remedierea situatiei.

  Sanatatea autovehiculului dumneavoastra este foarte importanta, asemenea confortului pe care vi-l ofera. Nu amanati niciodata vizita la un Service capabil sa identifice si gestioneze modelele de Daewoo, apeland mereu doar la persoane calificate, cu experienta. Defectiunile unei masini pot aparea atat datorita utilizarii sale frecvente, cat si a unor actiuni externe, insa in cazul anumitor piese si componente, inlocuirea este necesara dupa parcurgerea unui anumit numar de kilometri. Daca nu sunteti pasionat de domeniul tehnic, recomandat este sa faceti o vizita la Revizie AutoService pentru masina Daewoo ori de cate ori sesizati o schimbare la aceasta.

  Timpul scurt de diagnosticare si solutionare, dar si profesionalismul pe care fiecare angajat al Revizie AutoService il demonstreaza prin lucrarile pe care le intreprinde, sunt doar cateva motive pentru care ar trebui sa apelati la ajutorul acestui Service Daewoo de fiecare data cand intampinati probleme. Totodata, gama vasta de servicii include nu doar verificarea si diagnosticarea unei masini intr-un timp scurt, ci si repararea acesteia!

  Cand si cum poti apela la Revizie AutoService pentru automobilul tau Daewoo?

  Echipa de specialisti de la Revizie AutoService poate fi contactata foarte simplu, fie telefonic, la unul dintre numarele afisate pe site, fie facand o programare prin completarea formularului din sectiunea “Programari online”. Alegand a doua varianta, este foarte important sa tineti minte un lucru esential – programarea se valideaza si inregistreaza oficial, doar dupa ce se face confirmarea in urma unui apel telefonic sau a unui mail, din partea unui reprezentant.

  Lista completa de servicii si tarife se regaseste pe site, iar pentru orice informatie, nelamurire sau sugestie, nu ezitati sa contactati echipa Revizie AutoService, folosind datele din sectiunea “Contact”.

  ORAR SERVICE
  LUNI- VINERI – 8:30 – 18:30
  Intre 12 – 13 in fiecare zi este pauza de masa
  SAMBATA– INCHIS
  DUMINICA INCHIS
  ADRESA
  Soseaua Morarilor nr 2 – in spatele depozitului de materiale pentru mobilier Regency
  SC CTG Auto Parts SRL

  Soseaua Morarilor nr 2, sector 2 Bucuresti

  RO30712884
  J40/11015/2012
  Bucuresti

  IBAN RO30BACX 0000 0011 6667 3000

  Banca Unicredit

  Service Revizie Auto SERVICE - Locatie

   preloader