Service auto ISUZU

  Intampinati probleme tehnice la masina dumneavoastra Isuzu? Programati-va acum la Revizie Auto Service pentru servicii de cea mai inalta calitate!

  Fiecare automobil este unic, avand specificatii aparte, reactionand diferit cand este supus la diverse teste. Cu toate acestea, desi exista caracteristici unice, reprezentative brand-ului sau modelului ori seriei auto, simptomele unor defectiuni sunt similare. Cand ele sunt identificate de catre sofer, este imperios sa fie programata o vizita la un service auto acreditat, care sa presteze servicii la cea mai inalta calitate.

   

  De ce sa alegeti Revizie Auto Service pentru masina dumneavoastra Isuzu?

  Revizie Auto Service este o companie care ofera pachete de servicii complete, ocupandu-se nu doar de verificari de rutina si diagnosticari, ci si de identificarea celor mai bune solutionari si implementarea acestora in cel mai scurt timp, la preturi foarte accesibile. Apeland la serviciile service-ului nostru acreditat aveti garantia unui suport adecvat masinii Isuzu pe care o aveti, fara a fi nevoie sa faceti sacrificii financiare pentru mentinerea sa sanatoasa, perfect functionala.

  Unul dintre cele mai beneficii apreciate de catre clientii Revizie Auto Service este faptul ca in gama serviciilor oferite sunt cuprinse toate procedurile de care poate avea nevoie un automobil, astfel incat nicio lucrare nu este externalizata. Echipele de lucru sunt pregatite pentru a face fata oricarei provocari, atat informational, din punct de vedere teoretic si tehnic, cat si din punct de vedere practic, in urma experientei vaste a mecanicilor.

  ORAR SERVICE
  LUNI- VINERI – 8:30 – 18:30
  Intre 12 – 13 in fiecare zi este pauza de masa
  SAMBATA– INCHIS
  DUMINICA INCHIS
  ADRESA
  Soseaua Morarilor nr 2 – in spatele depozitului de materiale pentru mobilier Regency
  SC CTG Auto Parts SRL

  Soseaua Morarilor nr 2, sector 2 Bucuresti

  RO30712884
  J40/11015/2012
  Bucuresti

  IBAN RO30BACX 0000 0011 6667 3000

  Banca Unicredit

  Service Revizie Auto SERVICE - Locatie

   preloader