Service auto INFINITI

Intampinati din ce in ce mai des probleme tehnice la masina dumneavoastra Infiniti? Iata cum sa depasiti orice situatie neplacuta!

Automobilul este o necesitate a societatii moderne, fiecare sofer avand responsabilitatea atat de a conduce corect si legal, cat si de a-si ingriji masina conform celor mai inalte standarde. Problemele tehnice apar din diverse cauze, insa ele se manifesta in prima faza prin aparitie unor simptome specifice defectiunii. Atunci cand automobilul nu mai are acelasi randament ori reactiile la comenzi sunt intarziate, se recomanda programarea imediata la un service auto acreditat. In acest fel se previne agravarea situatiei si, implicit, riscul unor accidente care pot fi evitate.

De ce sa alegeti firma Revizie Auto Service pentru automobilul dumneavoastra marca Infiniti!

Orice sofer trebuie sa fie responsabil si sa acorde o atentie crescuta schimbarilor pe care le prezinta automobilul sau. In cazul in care observati ca masina nu mai reactioneaza la fel la anumite comenzi, ori ca timpul de efectuare este mult mai lung, specialistii recomanda o vizita urgenta la un service auto acreditat. Este foarte important sa nu te bazezi pe sfaturile si interventiile unor persoane care nu au expertiza necesara, ori care nu sunt pregatite corespunzator. La Revizie Auto Service se ofera un pachet de servicii complet, astfel incat specialistii nostri vor putea face o verificare amanuntita a automobilului vostru Infiniti, stabilind un diagnostic si cea mai buna modalitate de solutionare a problemei.

ORAR SERVICE
LUNI- VINERI – 8:30 – 18:30
Intre 12 – 13 in fiecare zi este pauza de masa
SAMBATA– INCHIS
DUMINICA INCHIS
ADRESA
Soseaua Morarilor nr 2 – in spatele depozitului de materiale pentru mobilier Regency
SC CTG Auto Parts SRL

Soseaua Morarilor nr 2, sector 2 Bucuresti

RO30712884
J40/11015/2012
Bucuresti

IBAN RO30BACX 0000 0011 6667 3000

Banca Unicredit

Service Revizie Auto SERVICE - Locatie

    preloader