Service auto INFINITI

  Intampinati din ce in ce mai des probleme tehnice la masina dumneavoastra Infiniti? Iata cum sa depasiti orice situatie neplacuta!

  Automobilul este o necesitate a societatii moderne, fiecare sofer avand responsabilitatea atat de a conduce corect si legal, cat si de a-si ingriji masina conform celor mai inalte standarde. Problemele tehnice apar din diverse cauze, insa ele se manifesta in prima faza prin aparitie unor simptome specifice defectiunii. Atunci cand automobilul nu mai are acelasi randament ori reactiile la comenzi sunt intarziate, se recomanda programarea imediata la un service auto acreditat. In acest fel se previne agravarea situatiei si, implicit, riscul unor accidente care pot fi evitate.

  De ce sa alegeti firma Revizie Auto Service pentru automobilul dumneavoastra marca Infiniti!

  Orice sofer trebuie sa fie responsabil si sa acorde o atentie crescuta schimbarilor pe care le prezinta automobilul sau. In cazul in care observati ca masina nu mai reactioneaza la fel la anumite comenzi, ori ca timpul de efectuare este mult mai lung, specialistii recomanda o vizita urgenta la un service auto acreditat. Este foarte important sa nu te bazezi pe sfaturile si interventiile unor persoane care nu au expertiza necesara, ori care nu sunt pregatite corespunzator. La Revizie Auto Service se ofera un pachet de servicii complet, astfel incat specialistii nostri vor putea face o verificare amanuntita a automobilului vostru Infiniti, stabilind un diagnostic si cea mai buna modalitate de solutionare a problemei.

  ORAR SERVICE
  LUNI- VINERI – 8:30 – 18:30
  Intre 12 – 13 in fiecare zi este pauza de masa
  SAMBATA– INCHIS
  DUMINICA INCHIS
  ADRESA
  Soseaua Morarilor nr 2 – in spatele depozitului de materiale pentru mobilier Regency
  SC CTG Auto Parts SRL

  Soseaua Morarilor nr 2, sector 2 Bucuresti

  RO30712884
  J40/11015/2012
  Bucuresti

  IBAN RO30BACX 0000 0011 6667 3000

  Banca Unicredit

  Service Revizie Auto SERVICE - Locatie

   preloader