Service auto IVECO

Cautati un service auto acreditat care sa va ofere suport tehnic pentru o masina Iveco? Iata de ce sa va programati la Revizie Auto Service!

Alegand service-ul nostru acreditat aveti garantia unor servicii auto de top, dar si de un timp scurt pentru diagnosticarea si solutionarea problemei pe care o are masina dumneavoastra Iveco. Tot ce trebuie sa faceti este sa va programati online sau telefonic, fie cand doriti un control periodic, fie cand sesizati anumite schimbari in comportamnetul masinii care pot fi simptomele unor defectiuni. In cadrul Revizie Auto Service se ofera suport nu doar pentru diagnosticare, ci si pentru rezolvarea unei situatii de ordin tehnic ori electric. 

Cand este nevoie sa va faceti o programare la Revizie Auto Service?

Orice sofer stie ca o masina are nevoie de cel putin doua vizite pe an la un service auto acreditat, acestea fiind recomandat sa fie facute la trecerea din sezonul rece in cel cald si viceversa. Cu toate acestea nu trebuie neglijate schimbarile pe care o masina Iveco le poate prezenta de-a lungul timpului, mai ales inainte sau dupa calatorii indelungate ori conditii dure prin care a fost condusa. Ori de cate ori se observa reactii intarziate la comenzi sau se suspecteaza prezenta unor simptome, trebuie contactat service-ul auto si facuta o programare. Niciun detaliu cu privire la buna functionare a automobilului nu trebuie sa fie neglijat, deoareace se poate agrava intr-un timp scurt, solutionarea devenind mai costisitoare, riscurile crescand si ele considerabil.

ORAR SERVICE
LUNI- VINERI – 8:30 – 18:30
Intre 12 – 13 in fiecare zi este pauza de masa
SAMBATA– INCHIS
DUMINICA INCHIS
ADRESA
Soseaua Morarilor nr 2 – in spatele depozitului de materiale pentru mobilier Regency
SC CTG Auto Parts SRL

Soseaua Morarilor nr 2, sector 2 Bucuresti

RO30712884
J40/11015/2012
Bucuresti

IBAN RO30BACX 0000 0011 6667 3000

Banca Unicredit

Service Revizie Auto SERVICE - Locatie

    preloader